اخبار دانشکده‌های علوم جنگل و مهندسی چوب و کاغذ در هفته پژوهش

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، سخنرانی علمی دانشجویان مقطع دکتری دانشکده علوم جنگل در سالن شهید شهریاری برگزار شد.

در این برنامه موضوعات، ارزیابی استانداردهای فنی بخشی از جاده­های جنگلی سری یک طرح جنگلداری دکتر بهرام نیا توسط غفار یلمه، تعیین ضریب شکل سه‌گونه کاج بروسیا، کاج بادامی و زربین در جنگل عرب داغ استان گلستان توسط حسان علی،  استخراج مدل ارتفاعی تاج پوشش با استفاده از داده­ های Tandem-Xتوسط مژگان ظهریبان، تأثیراختلاط نانورس و خاکستر ساقه‌ نی درتثبیت بستر خاکی ریزدانه راه‏های جنگلی توسط ایوب رضایی مطلق و معرفی، روش­های نگهداشت، پرورش و کشت بافت درخت خرما توسط پروین باقری ­فر ارائه شد.

شایان ذکر است: در پایان به مهندس ایوب رضایی مطلق و مهندس مژگان ظهریبان به دلیل سخنرانی و ارائه مناسب و پس از ارزیابی دو عضو هیئت علمی دانشگاه ، جوایزی اهدا شد.

همچنین دانش آموزان دبیرستان‌های گرگان از گلخانه و آزمایشگاه‌های دانشکده‌های علوم جنگل و مهندسی چوب و کاغذ دانشگاه بازدید کردند، در این بازدید، توضیحات لازم درباره نحوه‌کار دستگاه‌های آزمایشگاهی و کاربرد آنها در علوم مختلف بیان شد.

گفتنی است: تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده‌های علوم جنگل و مهندسی چوب و کاغذ نیز در مدارس راهنمایی سطح شهرگرگان حضور یافته و به ارائه توضیحاتی درباره هفته پژوهش و رشته‌های صنایع چوب و کاغذ و علوم جنگل برای دانش‌آموزان پرداختند.